Om oss

På Berkana följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer för att alla skall kunna känna sig trygga med de behandlingar vi erbjuder.


Om du är helt frisk och inte uppvisar några förkylningssymptom är du välkommen till oss. I annat fall ber vi dig att boka om ditt besök i tid.


Under de senaste månaderna har vi fått erfara att många människor lider av smärta, värk och stelhet efter att ha arbetat hemifrån under en längre tid. Det är viktigare än någonsin i dessa tider att verka för en god folkhälsa och vi kommer att göra vårt yttersta för att hålla öppet och finnas tillhands för er.

Nedan följer information om hur vi arbetar för att så långt som möjligt säkerställa er och min trygghet.
I allmänhet:


  • kommer vi fortsätta med våra utökade städ- och hygienrutiner
  • ber vi alla besökare att vid ankomst sprita händerna
  • hälsar vi ej genom att ta i hand
  • önskar vi att vid minsta förkylningssymptom tar vi och ni som kund ansvar och stannar hemma. Det går bra att kontakta oss för ombokning även nära inpå besöket.

OM MIG

År 2011 började jag att bygga min dröm och utbilda mig till hudterapeut på Gilda Skolan i Stockholm. Två månader efter avslutad utbildning fick jag jobb på Selma city Spa, det var en fantastisk arbetsplats och arbetsmiljö. Där jobbade vi i en avslappnade och härlig miljö. Här kunde jag jobba med olika typer av behandlingar men mest som spaterapeut än hudterapeut.

Selma City Spa ligger i Clarion Hotel Sign i centrala Stockholm, detta gav mig möjlighet att träffa många olika typer av kunder; unga, medelålders samt äldre personer som hade sina behandlingar för första gången eller som aldrig varit på ett spa i hela sitt liv.

En hel del kändisar också!

Här lärde jag mig att arbeta snabbt, effektivt och att sprida glädje, ett arbete som verkligen passade för mig. Men tiden går fort. Jag var på olika mässor och föreläsningar detta väckte intresse för att jobba med avancerad hudvård. Då började jag att arbeta på Njuta Spa. Det var en annorlunda typ av kunder, men jättebra arbetsmiljö samt arbetsplats med en vacker utsikt över “havet”. 

Nu tio år senare är jag SHR-auktoriserad, cidesco-diplomerad hudterapeut och spaterapeut. Jag innehar även Gesällbrev (2020) och Mästarbrev (2021) för yrket Hudterapeut.

Hos mig blir du aldrig lämnad ensam utan får ut maximalt av samtliga behandlingar, oavsett vad du än väljer. Som certifierade hudterapeuter utför vi ansiktsbehandlingar som du inte kan utföra själv hemma. 

Varje behandling anpassas individuellt. Är du osäker på vad du ska välja tveka inte att kontakta mig för rådgivning före och efter behandling.

Att ge er en bra service, rådgivning och arbeta tillsammans för att nå det bästa resultatet är mitt motto.


Hos Berkana kan du boka följande behandlingar: klassiska ansiktsbehandlingar, advancerad hudvård som NBE1000, massage och fotbehandlingar.

Pamela Bergman-Helsing

Akt. Hud & Spaterapeut